Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +93
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
troglodyta_erudyta +729
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

@OCIEBATON: no tak średnio wierzę że wyjęcie ziemniaków, obieranie, oczkowanie, umycie, ucieranie recznie, pomieszanie z resztą składników wyjdzie mniej niż godzinę.
Nie kroję wolno, a jak robię danie chinskie z warzywami i mięsem + czytanie przepisu w trakcie zawsze wychodzi jakieś 1.5 godziny.
Pranie to pikuś, ale rozwieszanie i CHOWANIE prania już jest trochę czasochłonne. Ty
Od około 20 roku życia odkryłem te kłamstwa korporacyjne. Matka od zawsze ciągle sprząta, ile to sprzątania. Cały dzień sprząta, efekt marny. Od zawsze lubiłem porządek, czasami nawet aż naddto, także wypracowałem optymalizację tego wszystkiego. Aktualnie za 2-3h mogę posprzayac całe mieszkanie z totalnego bajzlu do połysku totalnego. Z innymi rzeczami podobnie, tj. pranie, gotowanie. Po prostu trzeba myśleć jak coś zrobić lepiej i szybciej. Od czego zacząć itd.
@Bonaparte_34: Rozwieszenie to pół biedy, najgorsze jest złożenie jak jest już suche XD