Wpis z mikrobloga

@ekscytacje: Moja teoria jest taka, że większość "przegrywów" ze szkoły tak myśli, żeby sobie niejako odbić te lata poniżania, pokazania , że się jest coś wartym plus zobaczenia zaskoczenia różowych, że jednak ten ziomek może być sławny i bogaty xd
  • Odpowiedz
@ekscytacje: ja miałem tak podobnie tylko że z tańcem. Doszło do akcji gdzie z kolegami mieliśmy się pokazać przed kilkoma klasami z naszej owczesnej szkoly i coś tam się poruszać. To była ścisła topka jeśli chodzi o złe decyzje. Takiej salwy śmiechu nawet we friendsach nie podkładają. Minęło naście lat a jak sobie przypomniałem ten wstyd to az mi źle xD xD xD
  • Odpowiedz
Moja teoria jest taka, że większość "przegrywów" ze szkoły tak myśli, żeby sobie niejako odbić te lata poniżania, pokazania , że się jest coś wartym plus zobaczenia zaskoczenia różowych, że jednak ten ziomek może być sławny i bogaty xd

@Revisione: to jest tak że twój potencjał jest przyblokowany gdy jesteś ofiarą prześladowania/poniżania/gnębienia więc pojawiają się wizje/fantazje na temat jego wypełnienia.