Aktywne Wpisy
darkmen2905 +354
Ostatnio koleżanka, która ma młodszą siostrę, mieszkającą w dość dużym mieście na północy Polski opowiadała mi o Jej sytuacji życiowej. Wyjechała nas studia do tego miasta, tam poznała faceta, z którym jest już 2 lata i przez ten okres czasu też mieszkali w wynajmowanym mieszkaniu. Dzieci nie mają. On w miarę dobrze usytuowany, ale nie żeby srał kasą na prawo i lewo, Ona w trakcie ambitnych studiów. Jako, że ileż można dawać
Bolxx454 +20
Ukraińskie wojsko z naszywkami III rzeszy, jeżeli to nie jest fejk to skandal
zapraszam do pomocy w weryfikacji tego wideo
tutaj jest jedno ze źródeł, na nim filmiki z frontu https://www.tiktok.com/@miltokcover
#ukraina #wojna #neonazizm
zapraszam do pomocy w weryfikacji tego wideo
tutaj jest jedno ze źródeł, na nim filmiki z frontu https://www.tiktok.com/@miltokcover
#ukraina #wojna #neonazizm
#przegryw
Ludzie na wsiach dziwnie patrzą na facetów którzy zamiast zajmować się rodziną grają w gry,uprawiają sporty,kolekcjonują znaczki albo zajmują się innymi zainteresowaniami.
Chyba że ktoś zostanie alkoholikiem to wtedy ludzie nie zwracają uwagi bo to normalne.
Dlatego boję się przekroczenia tej bariery.
ja do swojego się nie odzywam
@PawelW124: mi to nie grozi chyba bo dda
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: będziesz tym dziwnym, ekscentrycznym wujkiem
@Bumelante: Ponoć człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy, kiedy zaczyna dziczeć. Jeżeli nie ma drugiej osoby, która zwróci uwagę to nie połapiesz się w swoich dziwactwach, nabywanych z czasem.
Ja tak właśnie sobie żyje spokojnie z dnia na dzień - chętnie przy komputerze czasem sobie pobiegam na rowerze pojeżdżę i życie mi się zajebiste wydaje. Baldurs gate III kupiłem i to najlepsze co mnie ostatnio spotkało i też się cieszę z tego. Ale gdyby mi nie pasowało to bym to próbował zmienić. Próbujecie?
Ja M36.
To co mi zostało nie cieszy, jest niesatysfakcjonujące. Równie dobrze mogłoby mnie już tu nie być.
Mam tak samo. 30 lat niedługo. Niby mam dziewczyne ale mimo to nadal czuje się bardzo samotny, relacje podupadły.
Większość czasu spędzam pracując, 10-12h dziennie. I w sumie jest to jeden z nielicznych plusów, bo lubie swoją prace ale widzę jak zycie przelatuje mi przez palce. Jest kreatywna, rozwojowa i przynosi dużo kasy. Nie wiem co bym robił w życiu gdyby nie moja praca, zycie straciłoby sens.
@masz_fajne_donice: Zależy kto czego chce. Jak ja np chciałbym swoje mieszkanie to wiem że to nie jest osiągalne z racji na koszt czegoś takiego, a sama zmiana pracy też odpada, bo aby to miało sens musiałbym nagle mieć wysokie stanowisko i być kierownikiem czy jakimś prezesem, a żeby mieć takie stanowisko bez niczyjej pomocy to już od młodych lat musisz tego chcieć i do tego dązyć, mieć charakter pod to.