Aktywne Wpisy
Witty +147
Czy ktoś już wrzucał tego mistrza #gielda #inwestycje który wczoraj wrzucił 700k USD w #intel po średniej cenie 30.45$ i na ten moment, po 24h ma 30% straty? Tak na pocieszenie, gdybyście myśleli, że macie słaby timing xD
Link do wpisu na reddicie
Link do wpisu na reddicie
Babiarz jaki slalom. Wpakował się z tą Palestyną i już mu się flashbacki pojawiły; musiał manewrować jak Zwolińska na kajaku
#paryz2024
#paryz2024
Przede wszystkim to Ona nalegała na zakup mieszkania w centrum miasta koniecznie, na co ten facet się zgodził.
Facet wyłożył wszystkie swoje oszczędności + poprosił rodziców o "darowiznę" na zakup 40m2 mieszkania za ponad 700 tyś zł.
Facet wziął kredyt całkowicie na siebie na 30 lat, gdzie rata to połowa Jego wypłaty.
Ona nie dołożyła się do tego ani grosza.
I teraz najlepsze:
Ujął ją w akcie notarialnym jako współwłaściciel - czyli przepisał na Nią połowę mieszkania xDDDD
Cytując koleżankę "Tak trzeba się w życiu ustawić"...
Jak widać jeleni nie brakuje.
#redpill #p0lka #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #bluepill #heheszki #zwiazki
@darkmen2905: Jeśli on płacił to to jest ukryta darowizna, zgłoś i będzie musiała płacić
Ja kupiłem mieszkanie tylko na siebie mimo ze dziewczyna trochę kręciła nosem ze trochę dziwne ze będzie mieszkać w tylko moim mieszkaniu.
Mam wrażenie ze niektórym ludziom wyłącza się zdolność logicznego myślenia. Kumpel wziął kredyt wspólny na dom z dziewczyna, on zarabia 3-4x więcej od swojej i nawet o
@77023: i po temacie ;]
można mieć jeszcze wygodniejszy na peryferiach ;]
@darkmen2905:
Okres jest jednostką czasu, zatem to co napisałeś to masło maślane, czyli pleonazm.
@eskejper: jesteś facetem w zwiazku i to że kupiłeś mieszkanie na siebie na kredyt nie znaczy że zostanie ono twoje na zawsze,
Nawet ślubu nie musisz brać z tą dziewczyną.
Wystarczy że zaciąży z tobą, i urodzi dziecko, złoży fałszywe oskarżenie że
@Wynoszony: Nawet nie musi nic zglaszac, teraz nadzor
Zakredytowany jest on pod korek razem z narzeczoną. Dwie wypłaty idą na kredyty. Jeśli wyskoczyłaby mu niespodziewana naprawa samochodu, nie ma hajsu, żeby to zrobić. Najgorsze jest to, że nie korzystają z mieszkania, na
Gówno cuckoldzkie
Dwa auta miał to też sprzedał i do podziału XD On je kupił za swoje rzecz jasna.
A jego była śmiga z nowym typkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reasumując typ jest w plecy tak +/- 100 tys.