Aktywne Wpisy

MF81 +19
#holandia wlasnie sie r----------------m,wszyscy zyja
źródło: 1000007320
Pobierz
auto_reply +3
źródło: 1000022870
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000007320
Pobierz
źródło: 1000022870
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wolicie wakacje czy rzecz materialną za ~4K?
Z jednej strony wydać kasę na kilka dni pobytu które miną - kompletnie bez sensu. Tym bardziej że naprawdę przydałoby się kilka rzeczy wymienić.
Z drugiej nie samymi rzeczami człowiek żyje.
#wakacje #ankieta #finanse #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wakacje czy rzecz?
@mirko_anonim:
Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie. Jeden będzie wolał podróż, żeby doświadczyć czegoś ciekawego, a inny rzecz materialną. Pytanie CO TY CHCESZ.
Jak była pandemia i nie dało się podrózować, to sobie kupowałem różne gadżety i okazało się że mi to nie sprawia żadnej radości.
Szerokie horyzonty to dla mnie znajomość fizyki, chemii, biologii, medycyny, historii a nie begpacking, umiejętność korzystania z couchsurfingu
Nie ma to nic wspólnego ze skłonnością do podróżowania w celach rekreacyjnych. Mogę być ciekawy rezultatów nigdy nie przeprowadzonego jeszcze eksperymentu.
Ja bym chętnie się szkolił, pracował i odkładał pieniądze na pionierską ekspedycję galaktyczną, a ty byś w tym czasie bumelował na wietnamskim kempingu i kolekcjonował wspomnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świat do przodu posuwają zwykli grinderzy którzy potrafią się długoterminowo zaangażować w jakąś branżę.