Aktywne Wpisy
denwood +41
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Halo? Nie mogę rozmawiać, w końcu wpadła DYCHA! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ogólnie ciekawy bieg, bo po 3 kilometrach chciałem zrezygnować bo było tak ciężko, duchota, kolka mnie złapała i tętno miałem wysokie mimo średniego tempa.
Strasznie się zaniedbałem przez tydzień, paliłem...wróć - tydzień robienia nadgodzin, mało snu, nawet kilka redbuli wypiłem, a nigdy tego gówna nie pije xD a wczoraj w piątkowy wieczór piwo z bratem, więc nie mogło się to nie odbić na formie.
Gdy chciałem już zrezygnować to na 3 kilometrze minął mnie dziadek na około 70 lat z prędkością światła (no myślę, że tak poniżej 5min/km) xD I sobie pomyślałem, że kurna troche siara tak kończyć, zwłaszcza, że Mirki zobaczo
To zebrałem siły, pobiegłem ile dałem rady, a na 6 kilometrze znalazłem szczęśliwie przystanek z wodą i potem już wiedziałem, że zrobię dychę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także widać jak brak regularności i zła dieta wpływa na kondychę (no shit, Sherlock).
A sponsorem muzycznym dzisiaj był Bloodhound Gang - The Bad Touch oraz co wczoraj odkryłem i wpadło w ucho: https://www.youtube.com/watch?v=p2vvF2xYS0M
Pozdrawiam!
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
@nick230: Czasem mi się zdarza, ale wystarczy przetrwać tą ciężką chwilę i nogi same leco ;)