Aktywne Wpisy
quantum_joe +254
Lekarz ze skalpelem bojowym dokonuje kilka błyskawicznych operacji na niemieckich pacjentach w Mannheim.
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dominik76 +33
Obecnie jest moda na różnego rodzaju marsze równości. Na obrazku widać marsz równości z udziałem osób upośledzonych intelektualnie. Nie ma się z czego śmiać, można jedynie współczuć.
@Marvel7: obrazek to heheszki a nie poważna dyskusja więc żaden gimboateizm poza twoim wysrywem. Bo jak ktoś lubi biegać, piesze wędrówki, hiking I medytacje to wtedy ok, ale jak ktoś modli się i pielgrzymuje o to debil. Gimboateizm bo nawet jeżeli uznasz że religie to calkowicie wymysł człowieka to jednak z jakiegoś powodu wyewoluowały takie a inne praktyki jak pielgrzymowanie czy post. Praktyki będące wyrzeczeniem, w tym
@OlFunkyBastard:
Wyobraźmy sobie hipotetycznie, że nie insteje religia chrześcijańska i nie ma żadnych dziesięciu przykazań. Czy w tym momencie według ciebie mordowanie, gwałcenie, kradzieże itp. będzie całkowicie normalnym zachowaniem? Czy jednak uznasz to za mocno niepożądane?
@kasztan00: oczywiście, że nie i wiedział to byś gdybyś podjął ten minimalny wysiłek przeczytania tego o czym pisałem. Niestety jak widać przerosło cię to. Męczy mnie już ta próba dyskusji z osobami latającymi po hiperbolach. Ogarnijcie się...
@DojadeWas: Gdyby tylko chodzili jakimiś polami/łąkami i nie blokowali dróg...
Komentarz usunięty przez autora
@OlFunkyBastard:
Zadałem trywialne w swojej prostocie pytanie. Naprawdę nie potrafisz na nie odpowiedzieć i zamiast tego odwracasz kota ogonem? A tymczasem wybór jest prosty - TAK lub NIE. Co wybierasz?