Wpis z mikrobloga

Dlaczego tyle #p0lka jest w dzisiejszych czasach p----------e na łeb? Mam wrażenie, że spokojnie w niektórych kręgach (zwłaszcza #studbaza ) co druga baba ma bordera, depresję czy inne zaburzenie.

We facetach mogą przebierać jak w rękawiczkach, #wojna ich nie dotyczy bo mogą wyjechać i elo, ogólnie zajebiste czasy mają do życia, a zdrowie psychiczne wysiada jakby tu jakaś okupacja była cały czas od 1939 xD

#psychiatria #psychologia #polska #zdrowie
JanRouterTrzeci - Dlaczego tyle #p0lka jest w dzisiejszych czasach p----------e na łe...

źródło: obraz_2023-08-02_103746864

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lexico: Czy oby na pewno widzisz ładne i chętne kobiety? Piszesz o nich w dość nieciekawy sposób, twierdząc, że nie zasługujemy na miano człowieka. Poza tym nie odniosłam się tu do wszystkich ludzi z Polski, po prostu zauważyłam różnice i tyle. Ty za to pojechałeś po mnie, że nikt mnie nie lubi, zasugerowales, że mam depresję przez sytuację w domu, że jestem wsiurem bo napisałam "na Bawarii" zamiast "w Bawarii"
  • Odpowiedz
@lexico: Ok, ja tak czy siak spadam z tych tagów. Siedzcie tu i srajcie na siebie nawzajem, że kobiety złe, że faceci źli i tak się kręci to kółko s----------a. Żałuję, że tu się pojawiłam wogole
  • Odpowiedz
Żałuję, że tu się pojawiłam wogole

@szatkownica: ja akurat miałem kontakt z borderką z NPD, dlatego wiem z czym to się łączy, a ty (na szczęście) nie

ogólnie masz fajne wpisy

PS. Pogłaszcz ode mnie Lucynkę :)
  • Odpowiedz