Aktywne Wpisy

Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

wybryk_natury +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam może ktoś mi podpowie.
Trochę mam dość obecnej pracy jestem architektem pracuje w zawodzie ale już się wypalam, kasa może być ale mam wrażenie niestabilności życiowej. Nie chce zakladac swojej pracowni. Chce zrobić jakieś studia podyplomowe żeby zatrudnić się najchętniej w służbach (w urzędzie miasta zapierdziel i słaba kasa, w nadzorach budowlanych też).
Coś pokrewnego generalnie, pracuje dużo z klientem od momentu zakupu działki (doradztwo przed, wyszukiwanie kw sąsiadów i inne przeszpiegi, projekt kubatury, koordynacja aż po nadzór autorski). Dla znajomych dorabiam poza pracą wnętrzami i całym planowaniem remontu z nadzorem. Generalnie wszystko i nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W wizualizacjach już sie nie szkole za duża konkurencja i za niskie stawki.
Myślałam o wycenie nieruchomości lub BHP. Widzę dużo ofert z GDDKiA związanych z gospodarka nieruchomościami też może być. Może ktoś podpowie jakiś kierunek gdzie w służbach lub ochronie cywilnej łatwo znaleźć pracę.
Generalnie nie mam parcia że zmiana pracy musi być już tylko w ciągu 2-3 lat
Dzięki
#architektura #sluzbacywilna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim