Aktywne Wpisy

wfyokyga +42
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +25
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Może za dużo czytam wykopu. Ale powiem wam, że dopóki nie trafiłem na informację ile ludzie #pracait zarabiają to byłem zadowolony z życia. Wydawało mi się że jest ok, mam wszystko co chcę itp. Ale jak widzę że ludzie z mniejszym doswiadczeniem zarabiaja 3 razy tyle co ja...
Mam 6800 netto w krakowie, studia wyzsze, zrobiony doktorat (praca na uczelni to 50% mniej, probowalem chwile), pracuje w branzy technicznej (ale nic z it). W sumie 5 lat doswiadczenia komercyjnego. A tutaj co chwile widze wpisy gdzie ludzie wysmiewaja, ze jak ktos moze 10k brutto zarabiac, 9k brutto to chyba sie nie uczyles, itd. itd.
A rada? Zmien na IT, no chyba kazdy nie zmieni, choc patrzac na info ze teraz jest po 600 osob na jedno miejsce juniora to chyba troche osob posluchalo.
#praca #zarobki #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: comment_1660283118qQDsNCXzzi4CbGwNWiwfLG
PobierzZresztą zarobki w it - przy 15k pln to też nie za dużo jak na dzisiejsze czasy przy hipotece to mało.
@mirko_anonim: obserwuj zachowanie tych milionerów z IT za każdym razem gdy ktoś wrzuci kodzik -10% na pszyne.pl xD
to chcecie powiedziec ze teraz juz przebranzowic sie nie da, ale ci co juz sa w it beda zarabiac jeszcze wiecej? super
ja to widze ze juz nawet na oferty po 15k ludzie sie tu smieja a ja w swojej branzy
Umiesz programowac = masz prace.
WIesz jaki jest problem?