Aktywne Wpisy

Drake1 +1
#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin

#dzieci #rodzice #rodzicielstwo #ksiazki
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w

#p0lka
źródło: 0OPhEOHFJbvKJaau8dyCi7EmT38oI5Cc
Pobierz"Uga buga"
większość ładnych dziewczyn nawet nie odpisze na Twoją wiadomość lub zakończy rozmowę po kilku słowach.
Natomiast jeśli wychodzisz z założenia "kto wybrzydza ten nie rucha" i celujesz w laski poniżej średniej, które mają dość mało atencji, to faktycznie możesz mieć rację.
Zapraszam kiedyś na p--o, pokaże Ci z kim się spotykałem i może wtedy uwierzysz ze nie trzeba hajsu albo sylwetki i mordy modela.
Ja jestem faktycznie średni z wyglądu i mam 183cm wzrostu i też miałem ładne laski w życiu (obiektywnie bardziej atrakcyjne niż ja), ale nie wmówisz mi że łatwo o takie na tinderze. Szczupła i ładna dziewczyna na tinderze ma setki matchów i setki wiadomości w pare dni i do takiej się nie przebijesz będąc
@Mrbimbek: sprzedaj te triki za bliki ( ͡° ͜ʖ ͡°) zainteresowanie przegrywów już masz, nie s------l tego
Odkrył jeden prosty trik aby zwiększyć swoje matche KILKUNASTOKROTNIE.
Dziewczyny działają emocjonalnie, dlatego nie ważne czy o gwiazdach mówi się dobrze czy źle, ważne że wywołują jakieś emocje, a laska wtedy przeczyta najgłupszy artykuł.
To ty wyskakujesz z jakimś kocopołami, że wystarczy nie być brzydkim/paskudnym żeby mieć powodzenie, potem że masz sposoby żeby mieć kilkanaście razy więcej par na tinderze a na pytanie co to za triki odpowiadasz "dobre zdjęcie profilowe" XDDDD
WoW!!! Dziękujęmy za taką dawkę tajemnej wiedzy. Zdjęcie ze szczeniaczkiem, serio? W h*j ludzi ma zdjęcia ze szczeniaczkami tak samo jak z lasem, górami czy siłownią.
Jeśli serio