Aktywne Wpisy

32cm +809
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Lardor +118
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Sprawa do sądu o ośmieszenie xD
@klaudia-hadalala: A co tak strasznego typ zrobił? Umówił się z kimś i nie przyszedł na spotkanie, naprawdę kobiety w Polsce nie mają żadnych poważnych problemów, że to jest dla nich taka wielka tragedia? :D Zamówienie jedzenia jest takim wielkim kosztem?
Jeszcze będą chłopa szukać xD.
Ghosting na aplikacjach randkowych to jest tak 50/50 rzut monetą, pewnie faceta zghostowały laski o jeden raz za dużo i teraz sie mści.
Komentarz usunięty przez moderatora
na 100% by sporo zostalo i zrobilby igrzyska smierci
pomine, ze pewnie mial spanialy charakter skoro ustawil 20 na jedno spotkanie, co jest pewnie liczba wszystkich interakcji dla 95% chlopow na tych apkach w okresie 4 lat xD
@stndix:
Oskarżony dopuścił się karygodnego występku ośmieszenia polskiej kobiety, za takie przestępstwo kara jest tylko jedna, dożywotnie alimenty na pokrzywdzoną do końca życia.
@ToksycznyArek: nawwt nie zwróciłem uwagi na to, że jest tam nazwa restauracji. Pół internetu, jasne... Połowa z tych którzy to zobaczą zapomną o tej nazwie po 2 minutach, druga połowa zapomni, że to było w Legnicy. To nie jest żadna
@AZ-5: powinna dostać odszkodowanie