nikt go nie kojarzył jako odklejenca gdy dodawał pierwsze filmy na yt
@seanconnery: On w 2016 chciał startować na prezesa TVP i jak to mu się nie udało to na swoim kanale odgrażał się, że konkurs był sfałszowany i nielegalny. A potem jeszcze wzywał do likwidacji TVP Polonia i zastąpienia jej kanałem na YouTube który mógłby prowadzić
Już wtedy miał takie dziwne jazdy, że ze schowka na miotły nawoływal do
@lokomotyva: co ty p--------z dziecko xD. Golonko był jednym z najpopularniejszych dziennikarzy w tym kraju. Ta sama liga co Lis, czy Durczok u swojego szczytu. W 2001 roku zdobył Wiktora dla najlepszego dziennikarza i przez lata przewijał się wysoko we wszelkich rankingach / głosowaniach. Przez długie lata kojarzył się z panem z USA ze śmiesznym akcentem, który jak był materiał w programie informacyjnym to też zawsze dodawał "Boston Maseczusets". Jego
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@seanconnery: On w 2016 chciał startować na prezesa TVP i jak to mu się nie udało to na swoim kanale odgrażał się, że konkurs był sfałszowany i nielegalny. A potem jeszcze wzywał do likwidacji TVP Polonia i zastąpienia jej kanałem na YouTube który mógłby prowadzić
Już wtedy miał takie dziwne jazdy, że ze schowka na miotły nawoływal do
Szanowali? Wszyscy? Chyba 35 lat temu. Jaruzelski. I nie Kolonko, a Reszczyńskiego
Komentarz usunięty przez moderatora