Aktywne Wpisy

Polasz +518
Mirki i Mirabelki pijcie ze mną kompot!!
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
źródło: 1000017642
Pobierz
cezeter +83
Cześć Mireczki! 👋
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
źródło: Gemini_Generated_Image_7ejx487ejx487ejx
Pobierz

Mirki, potrzebuję pomysłu na #wakacje. Niby mam zarezerwowane Mazury od przyszłego piątku, ale prognozy mówią o 20 stopniach i deszczu. Już zaliczyłem kiedyś 10 dni wakacji w Polsce w deszczu i nigdy więcej.
Rodzina 2+1, kaszojad 5 lat ;) Musimy na wakacje w tym terminie, bo przedszkole ma przerwę.
Już nawet myślałem o jakichś wakacjach all excuse me, ale południe Europy to aktualnie mega upały, to samo wszystkie kierunki typu Tunezja, Turcja, Egipt. W Grecji pożary. Planowałem road tripa Praga - Wiedeń - Bratysława - Budapeszt, ale nie wiem czy wakacje w mieście to jest to czego potrzebuję.
Zupełnie brak mi inspiracji, podzielcie się swoimi planami wakacyjnymi... ;)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
sprawdź północny Adriatyk, płn. Chorwacja, Słowenia, Włochy. A jeśli masz hajs to Francja wybrzeże atlantyckie, np. Bretania, Morze Północne (Holandia). Objazdówki z małym w tym wieku to lipa.