Anonim (nie OP): @NonOmnisMoriar: Nie równajmy ekspresji i form wyrażania siebie ze sztuką, bo to dwie różne rzeczy. Pani Joanna ma jak najbardziej prawo do wyrażania siebie i jako prawicowiec uważam, że potraktowanie jej osoby przez policję jest k^restwem, a fikołki pisiorów są żenujące, ale jako ktoś kto ceni sztukę (choć wedle wykopków pewnie będę głupim prawakiem lub wieśniakuem bez zębów) mam dość twardą definicję sztuki oraz artysty.
A który fragment jest Twoim zdaniem pastą?Bo jakoś napisałem wszystko szczerze, ale pewnie jestem pisiorem lub konfederatą.
W Twoim wąskim światpoglądzie od razu nadejesz każdej osobie o konserwatywnych poglądach łatkę głupca, a każdy lewicowiec to elita intelektalna? Całkiem
@mirko_anonim: Po pierwsze primo tak jak mówiłem nie odpowiadam na pasty, bo to nie ma najmniejszego sensu. Po drugie primo to to, że nie odpowiadam na pasty nie oznacza, że w moim wąskim światopoglądzie coś tam xd. Po prostu nie odpowiadam na pasty, czy to jest naprawdę aż tak zaskakujące i kontrowersyjne?
Komentarz usunięty przez autora
@NonOmnisMoriar: mocne slowa na te dziela i ich autorke xD
@NonOmnisMoriar: nie jest nia tez kontrowersja na sile.
Dla mnie
A który fragment jest Twoim zdaniem pastą?Bo jakoś napisałem wszystko szczerze, ale pewnie jestem pisiorem lub konfederatą.
W Twoim wąskim światpoglądzie od razu nadejesz każdej osobie o konserwatywnych poglądach łatkę głupca, a każdy lewicowiec to elita intelektalna? Całkiem