@Usunelem_Konto: Pisałem wcześniej w komentarzu, że wczoraj przeszła poprawka, co do reszty to czekam na jakieś faktyczne dokumenty potwierdzające to wszystko, żeby mieć, na czym oprzeć artykuł.
@Heekate: i to przeszło? :) jak dobrze, że jest #ufonapowaznie edit: teraz kojarzę, że przeglądałem ten artykuł ale tyle się w temacie dzieje, że nie idzie tego powoli ogarnąć co , kto i z kim. Jeśli, ktoś teraz na fali przedwczorajszych przesłuchań zaczął się tym interesować to współczuję.
@Usunelem_Konto: @Heekate @bialy100k zaraz wyjdę chyba na fana Corbella ale tak często się przewija w wywiadach. Nie wiedziałem, ze spotykał się z Gruschem w "Watykanie ", i ze to z nim i Knappem skontaktował się pierwszymi. Myślałem , ze z Coulthardtem
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/15bjwys/congress_update_us_senate_passes_multiple_uapufo/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=2
#ufonapowaznie #ufo #uap
Komentarz usunięty przez autora
@Heekate: jesłi robiłeś w komentarzu do tego jakiś skrót to czy możesz podlinkować ?
edit: teraz kojarzę, że przeglądałem ten artykuł ale tyle się w temacie dzieje, że nie idzie tego powoli ogarnąć co , kto i z kim.
Jeśli, ktoś teraz na fali przedwczorajszych przesłuchań zaczął się tym interesować to współczuję.
zaraz wyjdę chyba na fana Corbella ale tak często się przewija w wywiadach.
Nie wiedziałem, ze spotykał się z Gruschem w "Watykanie ", i ze to z nim i Knappem skontaktował się pierwszymi. Myślałem , ze z Coulthardtem