Wpis z mikrobloga

@GoracyDelfin:

Głupie te twoje wyjaśnienia.

pleaks czy darkbox może kiedyś zabraknąć ludzi którzy nie mają życia i generują i skończy się że nikt nie będzie generowa - Jakoś jeszcze nigdy nie
  • Odpowiedz
@anusiaks:

Dobra, nie chce mi się ciebie już przekonywać - jesteś jednym z tych którzy tylko w jeden punkt patrzą i nie chcą znać innej wersji.

A ty jesteś jedną z osób, która nie zna podstaw reverse psychology a jej używa (może nieświadomie), to ty patrzysz w jeden punkt i nie akceptujesz innych opcji, ja jestem otwarty na każdą, ale pokazuje ci lepszą opcję niż twoja, na co ty stanowczo
  • Odpowiedz
@anusiaks:

Ja duże pliki pobieram bezpośrednio przez konta wplk wrzucaj czy rapidgator.

Tak jak wspominałem, konta do hostów często są już wyczyszczone przez innych, trzeba mieć farta by być jedną z pierwszych osób która odkryje i skorzysta. Rozmawiamy o tym że na darkboxie nie generują dużych plików a nie jakie są alternatywy, bo to, to ja
  • Odpowiedz
@GoracyDelfin: Autor tematu potrzebował pomocy - którą dostał. Ode mnie i od ciebie - co wybierze to już jego sprawa.

Nie ma sensu dalej się spierać, bo byśmy zaraz w polityke zawędrowali - a tam dopiero każdy ma inne poglądy.
  • Odpowiedz