Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
chciałbym wydac ksiazke. jestem po 40, pamietam czasy wczesnego internetu w PL, action maga itp - lubilem wtedy pisac na przerozne tematy. pisalem oczywiscie za free. postanowilem ze czas zrobic cos swojego, wlasnego. o czym by ta ksiazka byla? z pozoru niepolaczone ze soba przemyslenia - o kosmosie, postrzeganiu go, czy jestemsy sami we wszechswiecie - poparte anegdotami. sporo histori z zycia, anegdoty, moze tez co nieco o podrywaniu kobiet, ksiazka utrzymana by byla w konwencji krotkich opowiesci, cos jakbyscie sluchali kumpla przy ognisku. garsc dobrych rad, ktorych nikt mi nie dal w wieku nastu lat a ktore gdybym mogl sie cofnac w czasie na pewno bym sobie przekazal.
teksty mam gotowe, pytanie - jak to dalej ruszyc? samemu czy szukac wydawcy? #ksiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jako osoba chyba? nie znana w social media pisanie książki o wszystkim i o niczym trochę mało sprzedajne będzie, przemyślenia osoby której się nie zna. Ja bym skupił się na jednym temacie ale to tylko moja opinia. Początki internetu? Gumisie harcujące po stronach tpsa?
  • Odpowiedz