Wpis z mikrobloga

@Kempes tylko czy to aby prawda. Ja przestałem czytać wybiórczą zanim to było modne, czyli jakies 25 lat temu bo widziałem jak bardzo fakty różnią się od tego co oni później napiszą. Serio w PL takie cyrki się dzieją ze można w takie newsy uwierzyć? Nie mieszkam w PL już prawie 20 lat i trudno mi się rozeznać co jest prawdą a co fałszem. Jak można być tak zgnojonym? I jeszcze
  • Odpowiedz
@LubieSzaszylkiZLublina: No może i fejk, ale w przypadku poronienia przez kobietę prokurator miał prawo a nawet obowiązek sprawdzić czy to faktycznie było poronienie, taki plan był, czy go ostatecznie wprowadzono w życie, nie wiem.
A tu może po prostu nadgorliwy prokurator chciał złapać plusa, wszystko jest możliwe.
  • Odpowiedz
@Docent_Jan_Mula: Była sprawa w sądzie, kobieta uniewinniona z zarzutów z artykułu bodajże 152 kodeksu karnego.
Zresztą Ziobro swego czasu obiecywał że tak będzie.
A dziennikarz Wyborczej jest dużo bardziej wiarygodny od dziennikarzyny TVP który potrafił wymyślić zamach na TV Republikę przez dorosłego, a okazało się że to jakiś szczyl latał z pistoletem na kulki... @Bloodaxis1: Poronienie = morderstwo? XD No k---a. Oby twoja nigdy nie poroniła bo jeszcze
  • Odpowiedz