Wpis z mikrobloga

Dobra zaczynamy serie ankiet. Bede was pytal w nich jak zapatrujecie sie na rozne rzeczy ktore czesto i gesto wystepuja u polskich swin. Na poczatek mega popularne w ostatnich latach bazgroly na ciele czytaj tatuaze.
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #s--s
kamil-tika - Dobra zaczynamy serie ankiet. Bede was pytal w nich jak zapatrujecie sie...

źródło: polkopolitan-magazyn-gazeta-prasa-dla-polek

Pobierz

Czy podobaja ci sie tatuaze u swin?

• Jak ma jeden czy dwa to moze byc 36.3% (189)
  • Lubie tatuaze i jak ma ich duzo to mi to odpowiada 15.2% (79)
  • Kategorycznie nie lubie zadnych tatuazy 48.5% (252)

Oddanych głosów: 520

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 36
@77023: troche na basen chodze to widze co one tam najczesciej nabazgrane maja. Najczesciej jest to.. roza xDDD Co druga normalnie ma jakiegos kwiatka i mysli, ze jest unikalna ""nie jestem taka jak wszystkie" xD
  • Odpowiedz
@kamil-tika: najlepsze jest to że większość nie ma pojęcia jaki rodzaj wzoru się najlepiej prezentuje a prezentują się proste kontury i grube linie. Większość tych kwiatków i motylkow po kilku latach będzie wyglądać jak parch.
  • Odpowiedz
  • 0
@Echo225: ja mowie i inne ogarniete dziewczyny tez nie maja problemow z zaakceptowaniem roznych epitetow jakimi sie was nazywa. Mam kolezanki ktore nie maja zadnych oporow zeby powiedziec np. "a ostatnio Krzycho przyszedl na impreze z jakas nowa d--a". No i co? Kobieta kobiecie kobietą? A ustosunkowujac sie do twojego pytania to dobrym odpowiednikiem meskim bedzie slowo "dzik". Oczywiscie najgorsze epitety sa zarezerowowane dla calej reszty obrzydliwych, zaklamanych p0lek ktorych
  • Odpowiedz
No ja bym niekulturalnej osoby nie nazwała "ogarniętą" , wręcz odwrotnie. Dystansu mi nie brakuje, ale schamienia nie rozumiem i nie popieram w publicznym dyskursie. Ale ja to ja. Pozdrowienia, dziku:) Albo może lepiej knurze? ;)
  • Odpowiedz
@kamil-tika widziałem sporo tatuaży, ale nie znalazłem jeszcze takiego, który rzeczywiście niósłby ze sobą jakieś przesłanie, jakiś mądry cytat, albo artystyczną wartość - najczęściej to jakieś bohomazy na poziomie przemyśleń 5-latka, imiona dzieci (no ok, rozumiem, ale dobiera się tam taką czcionkę, że musisz to trzymać pod odpowiednim kątem, bo inaczej za c---a nie domyślisz się, co jest napisane), albo jakieś karykaturalne rysunki oklepanych motywów typu jakaś czacha, płomienie (co one
  • Odpowiedz
  • 0
@buczubuczu: juz pomijajac to wszystko dla mnie kluczowym argumentem jest to jak taki tatuaz bedzie wygladal za 10 lat. Swinia sobie robi tatuaz na brzuchu a za 10 lat sie cala pomarszczy to bedzie to wygladac jakby jej ptak nasral xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Echo225: nie widze tu nic niekulturalnego. To jak w necie na jakims insta jedna pisiapsi pisze drugiej pod zdjeciem "mmm jaka d------a" to co tez jest chamska, niekulturalna itd.? Daj spokoj. Nie wiem ile masz lat Grazyna ale jak mniej niz 40 to sie dziwie, ze takie rzeczy cie obrazaja.
  • Odpowiedz
Nie napisałam, że mnie obrażają, bo ja się nie identyfikuję z omawianym przez Ciebie gatunkiem trzody chlewnej. Raczej wyraziłam zdanie, że jest to niekulturalne wyrażenie. To, że Ty nic niekulturalnego w tym nie widzisz to już ustaliliśmy, nie widzę zatem sensu tłumaczenia Ci mojej perspektywy. Bywaj zatem, Januszu i nie trudź się więcej odpisywaniem na moje komentarze:)
  • Odpowiedz