Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): A komu to potrzebne?

Mając 20 kilka lat powinieneś celować w panny 19-22 lat max - nieprzechodzone, bez „bagażu” doświadczeń, bez skrzywień + z bonusem w postaci peaku młodzieńczej urody.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po prostu liczyły się inne kryteria niż wiek, to jak się gadało, ubiór, wygląd, umiejętność tańca. Zaznaczę, że zawsze bardziej podobali mi się faceci wyglądający młodo - "drwal z lasu" to raczej nie mój typ, no i nie specjalnie szukałam poważnego związku.

selekcja już nie przebiega, mam niebieskiego z którym mi dobrze i tak się składa, że jest młodszy
  • Odpowiedz
@Fine-Faulty ulala nieźle. no nie powiem, sam miałem fisia na punkcie starszych ode mnie kobiet. koło 30tki kręciły mnie kobiety koło 40tki. ale charakterem wolę siebie jak mam 30 lat niż jak miałem 20. więc jakbyś wytrzymała z takim dwudziestolatkiem?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim miałem doświadczenia. słuchaj, jesli ona chce to po prostu musisz to dobrze rozegrać, zachowuj się dorosle, bądź dla niej atrakcyjny, zaproś ją gdzieś na kawę, spacer, na drugi raz do siebie jak coś ugotujesz, potem film na kanapie i samo pójdzie. ja ci to mam mówić?
  • Odpowiedz