Aktywne Wpisy
cyganztorunia +80
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
enforcer +995
Mam wykresy wklejone do worda. Kiedy w Wordzie odświeżam dane wykresów, to wykresy wartości na wykresach zmieniają się na 0. W excelu wykresy są takie jak powinny być. Czy da się jakoś sprawdzić ścieżkę w wordzie do wykresów? Bo jak wybieram opcję edytuj dane w programie Excel, to wtedy normalnie mi otwiera poprawny plik.
Na pierwszy rzut oka to mi wygląda, jakby word zgubił adres do wykresów.
Da się ewentualnie jak juz mam wklejony wykres zamienić go na obrazek?