Aktywne Wpisy
kricalke +36
dwa__fartuchy +33
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
Ja jako przeciętniak pośród tych prymusów, nie będąc tak inteligentny, jestem ze swoich osiągnięć zawodowych zadowolony. Inne mi podobne przecietniaki w większości robią karierę.
Natomiast jeśli chodzi o koleżanki, to tutaj jest mocno przeciętnie. Wiadomo, do tego typu klas od podstawówki po liceum stan dziewczyn wynosił od 15 do 25 procent. Tylko jedna wybitnie inteligentna robi świetną karierę naukową oraz biznesową. Te które były bez czerwonego paska, skończyły w gówno robotach a potem jako dedykowane matki. Te ponadprzeciętne ale nie wybitne, wylądowały jako korposzmule. A te najlepsze są tylko lekarkami, dentystkami, radczyniami itp. Na studiach już to wyglądało lepiej, zdecydowana większość ma dobrą pracę.
Ale nawet ci najsłabsi z kolegów, wykonują zawody z tych lepiej płatnych. Różnica jest dramatyczna, a ambicje polskich dziewcząt nie są wygórowane.
#p0lka #przegryw
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu