Aktywne Wpisy

vieniasn +92
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +181
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: zeb
Pobierz

#diablo4
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@troloking: Jest spoko, ale wszyscy płaczą bo nerfy xD a nikt nie lubi się cofać więc rage, no i mało dodali w sezonie
@troloking: niekoniecznie. to zmiany dla tych try-hardów co to prawie wymaksowali wszystko w tydzień. przegrali 200h w 24h i płaczą że nie ma co robić i ich cofa o 15 leveli
@czuczupikczu: i w sumie dobrze, bo levelowanie było za szybkie. Człowiek jeszcze na dobre mapy nie odkrył, chwile się pobawił, fabuły do końca nie przeszedł a już paragon boardy zbierał. Ci speedrunerzy nawet nie rzadko
@czuczupikczu: Praktycznie identycznie w sumie, mam rogala na 71 pod twisting blade. Zacząłem nie spiesząc się, na T1, nie robiąc jakoś specjalnie pobocznych rzeczy poza dobiciem 3 pierwszych nagród z krain żeby mieć potki i skill pointy i tyle. i kończąc fabułę miałem już paragon board, i ani razu nie wszedłem na T2. Zakręciłem się
w ogole to po tym co napisales to widze, ze rozmowa nie ma sensu xD wlasnie jestes jednym z graczy przez ktory gaming wyglada jak wyglada, pol gry zobaczyles
@troloking: O, i to jest z-----e (づ•﹏•)づ i lagi
@czuczupikczu: A czy te 30NM na 62 levelu jest teraz z nami w pokoju? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może 40 od razu? wykop wytrzyma. Przyznaj, że zaorałeś się sam pięknie w poprzednim poście, nie przemyślałeś wypowiedzi i teraz palisz głupa. Piękny comming out. Ktoś zrobił taxi na eliaszu
wiecej nie pisze, bo pojecia nie masz o graniu i chcesz pokazac jaki jestes madry a posty tego nie pokazuja. Baw sie dobrze na 60lvlu na t2 xD
@czuczupikczu: Da się wcześniej, ale potem się płacze na wypoku że expa zabrali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czuczupikczu: Ale wiem o co chodzi z graniem dla przyjemności ( ͡° ͜ʖ ͡°) to raz, a dwa, to prawda że expa znerfili dla wszystkich i nigdy tego nie negowałem. Złapałem jedynie cię na tym, że jesteś ciśnieniowcem, nie graczem, i płaczesz bo balansują grę. Przytaczam same