Wpis z mikrobloga

jak casualbw diablo co sobiebpyka że 2-3h raz na kilka dni to coś zauważę czy tak niekoniecznie?

@troloking: niekoniecznie. to zmiany dla tych try-hardów co to prawie wymaksowali wszystko w tydzień. przegrali 200h w 24h i płaczą że nie ma co robić i ich cofa o 15 leveli
  • Odpowiedz
nawet casuale poczuja roznice. Lvlowanie jest duzo wolniejsze, bo zmniejszyli % expa + zmniejszyli dmg = zabijasz wolniej, wiec mniej expa lapiesz + potwory sa mocniejsze = jeszcze wolniej zabijasz, wiec mniej expa lapiesz :)

@czuczupikczu: i w sumie dobrze, bo levelowanie było za szybkie. Człowiek jeszcze na dobre mapy nie odkrył, chwile się pobawił, fabuły do końca nie przeszedł a już paragon boardy zbierał. Ci speedrunerzy nawet nie rzadko
  • Odpowiedz
ja skonczylem fabule na okolo 45-50 i potem do 74 nie lecialo za szybko ;)

@czuczupikczu: Praktycznie identycznie w sumie, mam rogala na 71 pod twisting blade. Zacząłem nie spiesząc się, na T1, nie robiąc jakoś specjalnie pobocznych rzeczy poza dobiciem 3 pierwszych nagród z krain żeby mieć potki i skill pointy i tyle. i kończąc fabułę miałem już paragon board, i ani razu nie wszedłem na T2. Zakręciłem się
  • Odpowiedz
@LuckyLuke_2776: gosciu Ty c---a a nie gre zobaczyles XD ja na okolo 50 bylem na t3 i na 62 na t4. Do wejscia na t4 (60-65) leci szybko a potem zostaje CI farma na dungach, bo upgradow to prawie nie ma.

w ogole to po tym co napisales to widze, ze rozmowa nie ma sensu xD wlasnie jestes jednym z graczy przez ktory gaming wyglada jak wyglada, pol gry zobaczyles
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: No i sam się przeczytaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) jesteś try hardową parówą i masz czelność coś szczekać pecie. wbiłeś na 62 na T4 a capsone masz na 70 levelu, i dlatego ci szło wolno i dla takich właśnie dzbanów zmniejszenie expa to płacz i zgrzyt zębów. ( ) co należało dowieść. Niczym się nie różnisz od tego mirka co
  • Odpowiedz
@LuckyLuke_2776: ale ja na t4 latalem solo 30NM, a Ty pewnie na t1 nawet 30 nie robiles i p--------z, ze tyle contentu masz do roboty xd typowy casual player co zagra 30min dziennie, o itemizacji nie ma pojecia i zaraz pewnie ebdzie zdziwiony, ze w sezonach trzeba od nowa lvlowac XDD

• Odpowiedz
ale ja na t4 latalem solo 30NM, a Ty pewnie na t1 nawet 30 nie robiles i p--------z

@czuczupikczu: A czy te 30NM na 62 levelu jest teraz z nami w pokoju? ( ͡° ͜ʖ ͡°) może 40 od razu? wykop wytrzyma. Przyznaj, że zaorałeś się sam pięknie w poprzednim poście, nie przemyślałeś wypowiedzi i teraz palisz głupa. Piękny comming out. Ktoś zrobił taxi na eliaszu
  • Odpowiedz
@LuckyLuke_2776: serio jak uwazasz, ze na t4 wchodzi sie na 70 lvlu, bo wczesniej sie nie da to chyba grasz nogami :D

wiecej nie pisze, bo pojecia nie masz o graniu i chcesz pokazac jaki jestes madry a posty tego nie pokazuja. Baw sie dobrze na 60lvlu na t2 xD

• Odpowiedz
serio jak uwazasz, ze na t4 wchodzi sie na 70 lvlu, bo wczesniej sie nie da to chyba grasz nogami :D

@czuczupikczu: Da się wcześniej, ale potem się płacze na wypoku że expa zabrali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wiecej nie pisze, bo pojecia nie masz o graniu i chcesz pokazac jaki jestes madry
  • Odpowiedz
@LuckyLuke_2776: ale Ty absolutnie nie wiesz o co chodzi z zabraniem expa a madrkujesz sie XD to tez dotyczy ludzi, ktorzy sa na t1. I wez mi nic nie mow o zbieraniu eq, bo jestem przekonany, ze latasz w takich random itemach, ze nie ma o czym gadac. Nie jestem power gamerem, moze jakbys poczytal a nie plul jadem to bys czytal ze zrozumieniem. Znerfili exp dla casuali, semi-casul i
  • Odpowiedz
ale Ty absolutnie nie wiesz o co chodzi z zabraniem expa a madrkujesz sie XD to tez dotyczy ludzi, ktorzy sa na t1

@czuczupikczu: Ale wiem o co chodzi z graniem dla przyjemności ( ͡° ͜ʖ ͡°) to raz, a dwa, to prawda że expa znerfili dla wszystkich i nigdy tego nie negowałem. Złapałem jedynie cię na tym, że jesteś ciśnieniowcem, nie graczem, i płaczesz bo balansują grę. Przytaczam same
  • Odpowiedz