Aktywne Wpisy

dwa__fartuchy +342
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
sforce +79
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

"Oczywiście, że prędkość była nieodpowiednia."
"Jest takie bardzo proste stwierdzenie, które jest kluczowe. Należy dostosowywać prędkość do możliwości, warunków i miejsca. To jest właśnie ta wielka rzecz."
To jest jedyny powód a mówienie o innych rzeczach to jest właśnie robienie
@Tasde: w odpowiednich warunkach, miejscu i możliwościach to jak najbardziej da się z---------ć i 350 km/h. Śledzisz F1 więc wiesz.
Nikt rozsądny nie odebrał słów Hołowczyca jako promowanie z-----------a w normalnym ruchu drogowym 150km/h po terenie zabudowanym a nierozsądni i tak go nie posłuchają tylko będą robić co chcą.
Czepianie się Hołka jest głównie spowodowane dziwnym wykopowym szukaniem sensacji i skłonnością do
Cały jego wywód jest skonstruowany w formie "Kierowca był nieodpowiedzialny, ALE ratował przechodnia". Nie, nikogo nie ratował, a takie tłumaczenie to po prostu próba, swoją drogą obrzydliwa, umniejszania jego zbrodni, bo tak, to była zbrodnia - osoba jadąca 140 w mieście, w dodatku nocą gdzie jest
Nie wiem ile lat jesteś na wykopie, ale swego czasu było tu powszechne wyśmiewanie akcji "10 mniej ratuje życie".
To samo działo się przy każdym wypadku w którym jeden z---------ł jak szaleniec a drugi przypadkiem wymusił, większość ludzi tutaj zwalała całą winę na wymuszającym,
@Tasde: Czyli tak jak Hołek mówisz, że w takich warunkach nie powinien tyle z---------ć.
@Brzychczy: ale tu nawet nie trzeba było nic dostosowywać, tylko jechać zgodnie z ograniczeniami (nie było ulewy/śniegu, żeby musieć dostosować prędkość niższą niż ograniczenia)
Ale jak pieszy wejdzie na czerwonym świetle pod samochód w biały dzień, to domyślnie wina jest... Kierowcy, b ona przejściach należy zachować szczególną ostrożność.
Pieniążki poleciały od glonojada na umniejszanie winy i tyle.
@Brzychczy:
TO MAM DO CIEBIE PROSTE PYTANIE.
Jeżeli będę z---------ł swoim autem 230 km/h przez miasto, to kto będzie winny? Wszyscy mają mi s--------ć i już 300 m wczesniej wypatrywać mnie?
No k---a gdzie jest ta granica prędkości, gdzie nie będziecie szukać winnych w innych, niż z--------------h?
Ja na serio już przymknę oko na 70 w mieście, bo
@text: Ty