Aktywne Wpisy

moll +193
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +150
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Siema, mam problem. Parę miesięcy temu robiłem sesje aktu kobiecie która jak się później okazało jest żonata. 3 tygodnie temu odezwał się do mnie jej mąż, na początku spokojna rozmowa wytłumaczyłem mu, że jej nie dotknąłem i do niczego nie doszło. Po godzinie dzwoni znowu okazało się, że miał zamontowany gps w jej samochodzie i podobno pokazywało mu, że kiedyś już tu była niestety nie uwierzył mi, że to nie prawda podobnie jak we wszystko inne.
Wydzwaniał po parę razy dziennie z coraz to bardziej absudalnymi pytaniami aż go zablokowałem. Problem w tym, że zna ulicę na której mieszkam, nie wiem czy dokładne mieszkanie. Dostawałem coraz dziwniejsze sms'y z różnych telefonów począwszy od podszywania się pod nią i próby wyciągnięcia informacji po dzisiejszy sms z filmikiem z tego morderstwa Poznaniu.
Co powinienem zrobić? Pociągnąć go za język podziękować za dowody i napisać, że zgłosiłem sprawę? Czy jest jakiś inny sposób pozbycie sie tego z---a z mojego życia.
#rady #trudnesprawy #problem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim