Aktywne Wpisy

Artok +1492
źródło: 1000001706
Pobierz
niochland +831
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
źródło: z29500661Q,Grazyna-Boniecka--prezeska-fundacji-Freedom-24--kt
Pobierz

W tym tygodniu było wszystko, włącznie z chomikiem (ale jego nie ma na powyższej liście).
Zaczynamy od:
58km, gravel. Tak naprawdę to miała być szosa, ale chciałem sprawdzić jedną drogę, pewności nie miałem co tam za nawierzchnia, to gravel się odnajduje w takich sytuacjach. Asfalcik i nagle bam, las i leśne dukty. A to jak tak, to dalej jedziemy lasem ;)
23km, mtb - z dziećmi. Objazd trasy w Starachowicach, trochę zabawy z nimi.
61km, szosa, z moim starszym młodym. Tutaj już miał być 100% asfalt, ale... a może tam nie ma szutrów, były... 300m ale były.
no i dzisiaj:
21km, mtb, wyścig. MTB Cross w Starachowicach, dystans family. Ja jadę jako opiekun do młodszego, starszy sobie radzi.
Żar z nieba się sypie straszny.
Starszy młody trochę zaszalał i w pewnym momencie był 5 open, to się zemściło, jeszcze nie jest gotowy na taką walkę. Myślę, że w przyszłym roku dopiero, albo jeszcze rok później. Ale cieszy mnie, że zaszalał, bo wiem, że może, że ma ambicję, ale potrzeba jeszcze trochę treningów do tego.
Młodzi się meldują #2 i #3 w swoich kategoriach wiekowych. W obu przypadkach #1 było zdecydowanie poza zasięgiem.
Nie ma zdjęć.
#rowerowyrownik #ruszkielce #szosa
Skrypt | Statystyki