@szeryf_internetu007 najlepiej było jak na HL mówiła że się zmieniła i że żałuje i chce dawać przykład (coś w ten deseń). No zmieniła się tak że teraz nie sprzedaje się bezpośrednio, tylko pośrednio xD
@szeryf_internetu007: "To był naprawdę najgorszy okres w moim życiu, byłam traktowana przedmiotowo, nie życzę nikomu takiego traktowania. To by było na tyle w dzisiejszym odcinku, zapraszam do zostawienia dzwoneczka, followa na instagramie a w opisie zostawiam link do mojego OFa pozdrawiam.
@ghostrider2137: jej top donejtor ma specyficzny samochód - jechali razem na konferencję HL. Dodawala też relacje z wakacji z tego samego miejsca co jej donejtor. Ty myślisz ona do USA albo do innych krajów sama i za swoje pieniądze lata? ( ͡°͜ʖ͡°)
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
Dodawala też relacje z wakacji z tego samego miejsca co jej donejtor. Ty myślisz ona do USA albo do innych krajów sama i za swoje pieniądze lata? ( ͡° ͜ʖ ͡°)