Aktywne Wpisy
mmmod +88
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +371
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Dużo pozytywnych smaczków na temat Polski w komentarzach
"Pod pewnym względem paszport polski jest lepszy od tych pozycjonowanych wyżej na liście, ponieważ wprawdzie do większej ilości krajów wymaga wiz, ale za to nie ma praktycznie krajów dających polakom całkowitego bana na wjazd za obywatelstwo. Jako polacy bez problemu możemy otrzymać wizę by polecieć do Hawany czy Teheranu, co nie będzie możliwe dla przeciętnego amerykanina, z teoretycznie mocniejszym paszportem."
"Japonia posiada najsilniejszy paszport na świecie pozwalający na ruch bez wcześniejszego załatwiania wizy do 193 krajów.
Polski paszport to miejsce nr.10 na tej liście i pozwala nam wjechać do 182 krajów, także posiadamy jeden z najlepszych dokumentów na świecie pod tym względem."
#ciekawostki #swiat #chiny #japonia #paszport #praca #podroze #emigracja
Bardzo też pogardza białymi mężczyznami.
Jestem ostatni do moralizowania ale ona ma coś nie halo z banią
P---------a pracuje i zarabia, Wercia robi to samo pro bono, z czystej nienawiści do białych mężczyzn
@artem17: Ciekawe czemu ( ͡º ͜ʖ͡º), chociaż inni już dali odpowiedź.
@thorgoth Dokładnie, zwłaszcza że jej rasizm do białych mężczyzn jest groteską i hipokryzją, oskarżanie ich o nadużywanie swojej pozycji w relacjach seksualnych. Przecież to biała tizzzpa jest dużo bardziej pożądana przez, w tym przypadku, przez kitajców. Niż biały k00taz przez Chinki. Więc to ona, wykorzystuje biały przywilej i fantazje Azjatów,