Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +60
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +510
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

@Xnobodyx: to ja sprzedam ci jeszcze bardziej tajemną - jak się poznali to one wyglądały dużo lepiej a z czasem się zapuściły. U polek często tak bywa z tego co zauważyłem po otoczeniu. Po ślubie i pierwszym dziecku u wielu kobiet rozpoczyna się proces zamiany w
@Xnobodyx: czyli to prawda co napisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dizel_AHTUNG: coś w tym jest
@nicspecjalnego: to wytłumacz mi panie znawco
@Krolowa_Nauk: chyba jak ktoś jest wysporotwany, to szuka takiej samej partnerki, ewentualnie szczupłej. Bycie szczupłym to nie tylko n-----------e na siłowni.
@Marek_Kodrat: ja znam kilka dziewczyn, które były naprawdę atrakcyjnymi dziewczynami do końca liceum, a po kiolku latach zupełnie inne osoby (nadwaga)
@peli7: gdyby moja różowa jadła tyle co ja, to by się porzygała xd
@iglawcewce: ale nie większość.
@JanImperator: ale o co chodzi? Po prostu napisałem post i się spytałem o co z tym chodzi
@Cadfael: gdzie ja coś takiego napisałem? Masz nadwagę, że się tak odpaliłaś?
@MistrzKowalski: nie mówię tutaj stritce o kulturystach, ale zgadzam się z tym co napisałeś. Ja też dużo takich par widzę. Teraz w lato gdzieś nad wodą, to masa takich par
masz jakąś obsesje na puncie nadwagi? jakaś orka puściła cię kantem i do dzisiaj nie możesz sobie tego w głowie poukładać?
Nie mówię tu o lisicy ektomorficzce tylko o mezo i endo, z szerokim potencjałem i spektrum do budowania