Wpis z mikrobloga

Czy może mi to ktoś wytłumaczyć?

Dlaczego sporo zadbanych, chodzących na siłownię i wyrzeźbionych facetów za partnerki ma kobiety z dużą nadwagą? Kulturysta z mojego miasta, ma wiele sukcesów w tym co robi, a za żonę ma typową przeciętną kobietę przy kości.

Ostatnio spotkałem znajomego z siłowni z jego dziewczyną. Chłop wyrzeźbiony, mięśnie fajne nabite, a dziewczyna spora nadwaga. Udo miala 2x takie jak jego.
Drugi przykład, kolejny znajomy, który jest wyrzeźbiony, a za żonę ma kobietę o wyglądzie bańki wstańki......

Teraz wakacje i wiele dzieciarni na siłownię chodzi i widok chudego chłopaka 14-17 lat z dziewczyną 2-3x taką jak on, to norma.

Czasami spotykam też pary, gdzie zadbana i szczupła dziewczyna za partnera ma zniewieściałego faceta o aparycji nastolatka, tego też nie rozumiem. Przynajmniej takie pary w porównaniu do tych co opisałem, są bardzo rzadko spotykane.

Ludzie tak nisko siebie cenią? Nie chcą być sami? czy o co chodzi? Przecież to godności trzeba nie mieć.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #silownia #mikrokoksy
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@technojezus

Sprzedam Ci tajemną wiedzę.Twój gust i preferencje,nie są jedynymi na świecie.Mam nadzieje że pomogłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xnobodyx: to ja sprzedam ci jeszcze bardziej tajemną - jak się poznali to one wyglądały dużo lepiej a z czasem się zapuściły. U polek często tak bywa z tego co zauważyłem po otoczeniu. Po ślubie i pierwszym dziecku u wielu kobiet rozpoczyna się proces zamiany w
  • Odpowiedz
@technojezus: Bo im te kobiety "matkują", a przy wymuskanych karynach to oni musieliby im "matkować" i "ojcować", a do tego ładować kasę w ich zachcianki w nieskończoność i męczyć się potwornie psychicznie.
  • Odpowiedz
@technojezus: też to zauważyłem tylko moim zdaniem, nie tyczy się to kulturystów (tylko), teraz jestem na mazurach i jak widzę idzie gość 180 wygląd prawdziwie męski dobrze zbudowany bez nadwagi zadbany a obok niego gruba nie szczególnie urodziwa dziewczyna
  • Odpowiedz
  • 0
Mój gust i preferencje nie powinny być twoim obiektem zainteresowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie masz argumentów tylko próbujesz personalnie mnie zdyskredytować?

@Xnobodyx: czyli to prawda co napisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
może po prostu kochają partnerkę za to kim jest, a nie za sylwetkę? Nie zawsze macie z partnerem takie same zajawki i nie każdy wymaga od innych tego samego stylu życia.

@Krolowa_Nauk: chyba jak ktoś jest wysporotwany, to szuka takiej samej partnerki, ewentualnie szczupłej. Bycie szczupłym to nie tylko n-----------e na siłowni.

Równie dobrze można się spytać, dlaczego niektóre ładne, zadbane kobiety mają mężów otyłych, niezadbanych
  • Odpowiedz
  • 0
Krótko Ci colego powiem, bo sam jestem z tego grona. Bo lubię mieć za co ją złapać, strzelić, wylizać a potem pocałować i przytulić, czasem też ogrzać. Kompletnie mnie nie jarają wysportowane kobiety. Nie ma warunków by była i coś osiągnęła na siłce, robi inne rzeczy, jest po prostu zdrową i naturalną kobietą. Postawiłem jej tylko jeden warunek, by czasem robiła przysiady, wsiadła ze mną na rower, miała świadomość czym jest gówniane
  • Odpowiedz
  • 0
bo są z nimi od lat kiedy były szczupłe. Laski po 23 roku życia zazwyczaj nabierają masy. Chociaż teraz już 17 latki są masywne.

@Marek_Kodrat: ja znam kilka dziewczyn, które były naprawdę atrakcyjnymi dziewczynami do końca liceum, a po kiolku latach zupełnie inne osoby (nadwaga)
  • Odpowiedz
  • 0
też to zauważyłem tylko moim zdaniem, nie tyczy się to kulturystów (tylko), teraz jestem na mazurach i jak widzę idzie gość 180 wygląd prawdziwie męski dobrze zbudowany bez nadwagi zadbany a obok niego gruba nie szczególnie urodziwa dziewczyna

@MistrzKowalski: nie mówię tutaj stritce o kulturystach, ale zgadzam się z tym co napisałeś. Ja też dużo takich par widzę. Teraz w lato gdzieś nad wodą, to masa takich par
  • Odpowiedz
@technojezus: może przestań inwestować w muły, tylko myśl zanim coś z siebie wysrasz ludzie dobierają sie w różnych konfiguracjach ładni z brzydkimi, brzydcy z brzydkimi, grubi z grubymi, chudzi z grubymi itd. prawda powszechnie znana, tylko wykopkowi się mózg przegrzewa jak widzi coś poza swoim wąskim standardem.

masz jakąś obsesje na puncie nadwagi? jakaś orka puściła cię kantem i do dzisiaj nie możesz sobie tego w głowie poukładać?
  • Odpowiedz
@technojezus:

zadbana, szczupła kobieta ≠ wysportowana fit kobieta

Nie mówię tu o lisicy ektomorficzce tylko o mezo i endo, z szerokim potencjałem i spektrum do budowania
  • Odpowiedz
@technojezus: Ponieważ piękne kobiety mają straszne ego i nie lubią konkurencji, a kobiety z wadami nie mają takiej wysokiej samooceny i zgadzają się na bycie jedną z wielu.
  • Odpowiedz