Aktywne Wpisy

picasssss1 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Avekkk +188
Problemem demografii jest to, że przez wysokie ceny mieszkań ludzie muszą tyrać na własny kwadrat do 30tki. Później jak już się dorobia i urządza to chcą trochę na luzie pokorzystac z życia. I nagle jak już się wyszaleja okazuje się, że oboje mają po 33 lata i albo na dziecko się nie decydują, albo decydują na max 1
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku

Dlaczego sporo zadbanych, chodzących na siłownię i wyrzeźbionych facetów za partnerki ma kobiety z dużą nadwagą? Kulturysta z mojego miasta, ma wiele sukcesów w tym co robi, a za żonę ma typową przeciętną kobietę przy kości.
Ostatnio spotkałem znajomego z siłowni z jego dziewczyną. Chłop wyrzeźbiony, mięśnie fajne nabite, a dziewczyna spora nadwaga. Udo miala 2x takie jak jego.
Drugi przykład, kolejny znajomy, który jest wyrzeźbiony, a za żonę ma kobietę o wyglądzie bańki wstańki......
Teraz wakacje i wiele dzieciarni na siłownię chodzi i widok chudego chłopaka 14-17 lat z dziewczyną 2-3x taką jak on, to norma.
Czasami spotykam też pary, gdzie zadbana i szczupła dziewczyna za partnera ma zniewieściałego faceta o aparycji nastolatka, tego też nie rozumiem. Przynajmniej takie pary w porównaniu do tych co opisałem, są bardzo rzadko spotykane.
Ludzie tak nisko siebie cenią? Nie chcą być sami? czy o co chodzi? Przecież to godności trzeba nie mieć.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #silownia #mikrokoksy
@pilot1123: @Xnobodyx: Raczej mają zaniżoną samooconę i myślą, że u ładniejszej osoby nie mają szans. Oczywiście, że ktoś ma preferencje grubszej partnerki, ale nie wmawiajcie, że
@brunetroll089: zgadzam się.
@Catmmando: facet się wyrzeźbi a kobieta uleje
@Xnobodyx: Ty mi nie wmówisz, że większość zadbanych facetów, ma f----z grubych kobiet xd Pięknie się odkleiłeś. Skoro by tak było, to większość sportowców by było też ze spaślakami.
Nie wiem czy kogoś masz, ale po wpisach widzę, że też masz rózwoą z nadwagą i napisz oczywiście, że taką chciałeś xd
Nawet karykaturalnie to w filmach przedstawiano.
@pieczony_szczur_z_ogniska: to, że sporo jest związków, gdzie atrakcyjniejsza kobieta ma mniej przystojnego partnera, to fakt, ale faktem jest też to, co napisałem. Zresztą o atrakcyjnej kobiecie z mało atrakcyjnym
@BornToDie69: z tym jednym co już po ślubie, to się zgadza
@Xnobodyx: to pewnie twój amant ma sylwetkę ,,misia''? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pilot1123: srają, super życie łóżkowe z takim wieprzem