Aktywne Wpisy

Megasuper +37
Początek końca książula. #ksiazulo

źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
Seshu +492
Tadeusz Sznuk obchodzi dziś 82. urodziny 🎂🌹, znany i lubiany dziennikarz, prezenter radiowy i telewizyjny. Dużą popularność i sympatię telewidzów zdobył jako prowadzący teleturniej "Jeden z dziesięciu" niezmiennie od 1994r.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności
#gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #telewizja #1z10 #radio

źródło: 49787475283_n
Pobierz
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze można ścierpieć. Około północy wbija p0lka z wnuczką/córką i budzi wszystkich. Kręci aferę, że grubas i i drugi typ siedzą na jej miejscach. Okazuje się, że to ona ma bilet na następny dzień ale konduktor pozwala jej zająć pozostałe dwa miejsca. I teraz zaczyna się najgorsze. Zamiast usadzić się na p---ę i zamknąć ryj to ta p------i chyba z dwie godziny przez telefon. Przez chwilę nawet na głośnomówiącym. W------e, że jest noc i inni chcą spać. Później chwila spokoju (tylko chrapiący grubas) i znowu od 5 rano p---------e baby do telefonu. W międzyczasie włażenie i wyłażenie z przedziału wszystkich innych z przedziału, a że miałem miejsce przy drzwiach to jak się mi udało zasnąć to mnie coś po chwili budziło.
#zalesie #podroze #pociagi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dziękuję, właśnie tym wpisem udowodniłeś, że pociąg >> autobus