Wpis z mikrobloga

@LazyInitializationException:

ukończenie studiów wyższych drugiego stopnia lub jednolitych studiów magisterskich (preferowane kierunki: cyberbezpieczeństwo, informatyka i pokrewne)

Kogo normalnego na mgr zainteresuje tego typu staż? xD. Takie staże to w 99% przypadków firm kierowane są raczej do studentów pierwszego stopnia, na magisterce są już raczej ludzie, którzy od dawna pracują w zawodzie xD.
  • Odpowiedz
Są ludzie, którzy zrobili jakichś #!$%@? staż na inżynierce byle mieć zaliczone. Myślę, że ich może zainteresować taka oferta.

@LazyInitializationException: ale tu wymogiem jest ukonczenie studiow. jak pisalem, jak ktos jest dobry to po studiach magisterskich juz dawno pracuje za duzo lepszy jaks.

No to chyba oczywiste, że stażysty nie będą oceniać na podstawie doświadczenia
  • Odpowiedz
No popatrz sam robiłeś za najniższą a teraz próbujesz kręcić bekę, że słaba stawka jest dla stażysty, ma to sens xddd

@LazyInitializationException: ta, z tym ze ja robilem ten staz bedac na drugim roku studiow z trojkowymi ocenami xD a nie majac dyplom magistra na piatke xD i nawet taki glab jak ja gdzie w miedzyczasie u------m jeden rok xD znalazlem normalna prace w zawodzie na 4 roku a na
  • Odpowiedz