Aktywne Wpisy
lewoprawo +746
Pamiętacie te "kapsuły do umierania" firmy Sarco, które miały być cywilizowanym sposobem na samodzielną, godną eutanazję? Kładziesz się, wciskasz guzik, kapsuła Cię usypia i w ciągu minuty umierasz z powodu niedotlenienia mózgu. Jeśli wpadniesz w panikę, to jest też guzik awaryjny.
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
W Szwajcarii właśnie odbyła się pierwsza eutanazja tym sposobem i... nie poszło najlepiej. Dodajmy, że szwajcarski rząd nie zgodził się na wprowadzenie do użycia tych kabin, zaś prokurator bezpośrednio ostrzegał Sarco, by
mickpl +1095
@taxi_driver92: ilu mieszkańców ??
no nie wiem, może dlatego, że geografia(bliskość eksportowych rynków zbytu) i skala mają znaczenie i realne przełożenie na zarobki?
xD co za p---------e. Co z tego, że jesteś mistrzem fizyki jądrowej skoro jedyny instytut fizyki jądrowej jest w Warszawie czy innym Krakowie? Co z tego, że jesteś specjalistą w zakresie inżynierii i budowy statków skoro najbliższa stocznia jest w Gdańsku? Większego p---------a nie słyszałem.
Konkurencja jest mniejsza, owszem, bo wszyscy co mają
Najbardziej koszmarne w miastach typu Warszawa jest dziki pęd, tłumy ludzi, korki, hałas i gigantyczne odległości. Mieszkając w okolicach doliny Służewieckej, na Mokotowie, miałem jedynie jedną biedronkę w pobliżu. Jakikolwiek inny sklep spożywczy to była wyprawa co najmniej 15 minut w jedną stronę
@tumiwisizm: Mam to samo w granicach Wrocławia. Tu nie ma sprzeczności.
@Zielony34: Jestem z tych zachodnich peryferii. Duńczyk z Niemcem postawili kołchoz na środku każdego miasta by nie upadły i nie wymarły do reszty, a nasze asy z władz dopiero niedawno ogarnęły że po reformie wojewódzkiej z 1999 roku wszystko poszło w Szczecin i Poznań, a mimo to i tak
Tak to zwykle wygląda jak na tej grafice, nie tylko w tych wyborach ale i poprzednich, prezydent miasta też nie jest z PiS
Opcja #1 to agonia i brak czegokolwiek na przyszłość. Może jakbym miał rodziców z jakąś własną sensowną działalnością, to patrzyłbym na to inaczej. Lubię czasami tam posiedzieć, ale właśnie, posiedzieć. Mieszkać za nic bym tam nie chciał xD jest ładnie dookoła, blisko