Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +136
Ma ktoś pomysł jak to pudło na rower umocować do roweru żeby przyjechać z ładunkiem z 20 km na lotnisko?
#zlomkiemprzezswiat #rower
#zlomkiemprzezswiat #rower
źródło: image_picker_E7C5E2F2-6AAE-4749-8701-AFBFFA4E1832-24676-000003432A0246F7
Pobierz
askey +84
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

źródło: piwo-z-hitlerem-piwiarnia-burgerbraukeller-w-monachium-1923-rok
PobierzGłosuje na konfederację
@dqdq1: Piekłoszczyk Goebbels bije brawo.
Tak samo jak memcen.
konfederaci to jakiś osobny gatunek ludzki xd
źródło: temp_file8737774405052283703
Pobierzpoza tym... bądźmy szczerzy - im więcej konfederacji w mediach, tym gorzej dla was. memcen poszedł do rmfu na debatę z Petru i został przemielony i wysrany.
każda debata skończy się dla konfederatów tak samo, bo jedyne co potrafią to rzucać jakieś puste, populistyczne hasła. gdy zaczynają się pytania, zaczyna się festiwal żenady i kompromitacji dla konfederatów. Protokoły już zostały odpalone. Zrób
źródło: temp_file4704622535193316266
PobierzTeraz? Krzysztof bosak, człowiek bez wykształcenia, zarabiający w rok tyle co bezrobotny kandyduje na prezydenta.
Dziś jedynym celem życia i ambicją dla ciebie jest żeby podłożyć komuś nogę.
ekonomia powinna być obowiązkowa już w podstawówce. wtedy poparcie dla konfederatów to byłoby może 0.2% xd
źródło: IMG_1561
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To co zrobił Ryszard z memcelele, to podchodzi pod znęcanie się i kopanie leżącego xd
Zrób jeszcze jakiegoś fikołka. Lubię jak konfiarze się pogrążają xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@dqdq1: Tak jak władze Unii Europejskiej i najsilniejszych jej członków.