Wpis z mikrobloga

@Umcia_Umcia: Raczej z powodu tego, że cały czas myślą i piszą na tagu przegryw i nie mają czasu na posiadanie partnerki, bądź partnera ( ͡° ͜ʖ ͡°) W przerwach poza pisaniem użalają się i rozmyślają. No ciężko znaleźć czas przy tak zapełnionym grafiku, nie?
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: Skąd to się bierze? Jeśli myślisz, że jest już koniec, depresyjne myśli itp, to nie widzisz sensu w utrzymywaniu higieny.

Nawet nie-przegrywy w stanach depresyjnych zaniedbują higienę, a co dopiero jakiś wykopek, przecież od takiego śmierdzi pięć minut po tym jak się umyje nawet.
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: większość przegrywów regularnie chodzi na siłownie i często to są autystyczny programiści 20-30k, z własną chatą i samochodem, ustawionym życiem, więc większe "wygrywy" zyciowe niż normictwo czy redpillianie, ale są odrzucani bo mają twarz <5/10 lub <175cm wzrostu.

Normicy zarabiają średnią krajową w korpo i śmieją dawać nam rady, bo urodzili się z ładną mordą lub 190cm wzrostem.
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: @tekserew "Odrzucenia", tak bo kobiety to jeden wielki hivemind, który skreśla poszczególne osobniki z potencjalnej puli genetycznej. Jeśli nie jesteś opasłym knurem to wystarczy umieć się uśmiechnąć, być ciekawym drugiego człowieka i mieć minimum własnego charakteru, a dziewczyny same zaczną się kręcić wokół ciebie. Im bardziej będziecie analizować tym bardziej j---e od was desperacją, której kobieta nie znosi.
  • Odpowiedz
większość przegrywów regularnie chodzi na siłownie i często to są autystyczny programiści 20-30k, z własną chatą i samochodem, ustawionym życiem, więc większe "wygrywy" zyciowe niż normictwo czy redpillianie, ale są odrzucani bo mają twarz <5/10 lub <175cm wzrostu.

@Pozytywny_gosc: urban.jpg
  • Odpowiedz
Odrzucenia", tak bo kobiety to jeden wielki hivemind, który skreśla poszczególne osobniki z potencjalnej puli genetycznej. Jeśli nie jesteś opasłym knurem to wystarczy umieć się uśmiechnąć, być ciekawym drugiego człowieka i mieć minimum własnego charakteru, a dziewczyny same zaczną się kręcić wokół ciebie. Im bardziej będziecie analizować tym bardziej #!$%@? od was desperacją, której kobieta nie znosi.

@Tremade: Większej bzdury nie słyszałem, przecież kobiety odrzucają prawie idealnych gości za jeden
  • Odpowiedz
@Tremade: powiedz że nie rozmawiasz z kobietami nie mówiąc wprost że nie rozmawiasz z kobietami xd
Halo, mamy 2023 i dziewczyny są obecnie naprawdę szczerze w tych kwestiach jak z nimi rozmawiasz, same już przyznają że wymagają od chłopaka by był wysoki i agresywny a z niskich i sympatycznych gości się otwarcie wyśmiewają ale sojak dalej będzie gnał wbrew rozsądkowi byle tylko nie przyznać racji tym wstrętnym przegrywom
PS. Nawet
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: ja kiedyś sobie myślałem, że jak chłop nie rucha i nie ma baby to jest normalny chłop taki jak cała reszta tych, którzy mają i to robią. Niestety w drodze dojrzewania dowiedziałem się, że jest to odpad społeczny, coś z nim nie tak, jest dziwny, coś robi źle, jest spierdoxem i inne bezpodstawne domniemania normików.

Wszystko na podstawie tylko i wyłącznie tego, że nie ruchasz i nie masz baby,
  • Odpowiedz