Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +230
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
Boss86 +177
Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierz

Co do matki i 1000 euro to niech się ona jebnie w głowę - jak będziesz pracował i mieszkał w DE, to ona nie ponosi żadnych kosztów
Poza tym w poprzednim poście ktoś poradził ci byś odciął się od toksycznych rodziców, inna osoba napisała, że miała tak taj ty, ktoś jeszcze zaproponowały byś rozejrzał się za pracą w markecie. Zupełnie pominąłeś te wpisy, a skupiłeś się wyłącznie na tych negatywnych. Zauważyłeś to?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
jedyne wyjście dla ciebie, jak cię rodzice gonią, to jednak poszukać pracy, porozmawiać z kimś, nawet jeżeli wychodzenie z piwnicy jest niewygodne
Możesz oczywiście dostać głaski że jaki ty biedny jesteś ale to ci nic nie da, jeżeli się będziesz nimi upajać zamiast coś robić
@Tryt_on: Jak widać niczego nie można oczekiwać, nie pomagacie zwłaszcza gdy ktoś naprawdę potrzebuje pomocy, bo jest słaby, bo ma różne choroby genetyczne, bo jest w takiej a niej innej sytuacji socjoekonomicznej. J---ć was. Wy prędzej wpłacicie miliony na konto jakiegoś buddy z youtuba, czy wersow która prosi o wpłatę. Bezdomnemu pomożecie jedynie gdy chcecie się na
Komentarz usunięty przez moderatora
@sberatel: Fakty są takie, że tylko ty i reszta, którym się to irracjonalnie podoba, powinni ponosić konsekwencje związane z takim działaniem zjawiska życia. Ponadto, w związku z tym, że za bardzo cwaniakujesz, to tak tylko przypomnę, że nawet największa waleczność nie uchroni cię przed definitywnym oberwaniem po głowie niwelującym wszystko, co sobie
2. Matce nie dawaj 1000 euro. Jak nie masz kasę na wyjazd to zarób, albo pożycz od niej i oddaj kasę. Ewentualnie okłam, że dasz jej 1000 euro (nie precyzuj, że co miesiąc). Zaczniesz zarabiać, to ją spłać i dodawaj 100-200 euro przez parę miesięcy na