@OrzechowyDzem: a ja mega zadowolony w tym tygodniu. W poniedziałek 3 paczki zamówione i odebrane wczoraj. Wczoraj zamówiłem kolejne dwie paczki i już są powiadomienia, ze gotowe do odbioru (。◕‿‿◕。)
@Katedra_z_chlebkiem: ale wiesz, że to nie Empik Empik wysyła ci rzeczy, tylko konkretni sprzedawcy podpięci pod Empik? :D Poza tym jak wpada zamówienie z Empik to sprzedawca może sobie je zaakceptować lub nie, ma do tego narzędzie.
@fastmotion: Ostatnio amazon mi anulował przesyłkę po 15 dniach, że niby nie mają na magazynie. Oczywiście na ich stronie nadal jest tylko cena wzrosła dwukrotnie..... Jednak allegro > chlew obsrany gównem > amazon
@tajniak13: polskiego amazona znam niestety tylko z opowieści, na niemieckim supporcie hindus oddałby ci własną córkę i dorzucił darmowy rok prime jakby ich paczka nie doszła w terminie
@OrzechowyDzem: ostatnio w ramach z-------o i niedostarczonego zamówienia dostałem kod rabatowy z MM. Wyglądał tak. Nie, nie ma tam kodu nigdzie zaszytego w HTML, wpisanego białą czcionką ani nic. Na wiadomość, że nie dostałem żadnego kodu rabatowego, już nie odpisali. ( ͡°͜ʖ͡°)
@OrzechowyDzem to mi na niedługo przed świętami po kilku dniach anulowali zamówienie, twierdząc, że produkt, który przed chwilą był promowany przez nich na FB jest obecnie niedostępny. Na wystawionego negatywa odpowiedzieli, że zasłużony (⌐͡■͜ʖ͡■)
#ecommerce #heheszki #humorobrazkowy
źródło: 2
Pobierzźródło: Screenshot 2023-07-05 at 10.22.42
Pobierz@tajniak13 poprawilem. Jak juz wcześniej ktos wspomniał, na .de czy .co.uk takie akcje nie maja miejsca.
I nie, traktują nas tak jak im każą menedżerkowie, żeby traktować klienta.
źródło: Zrzut ekranu 2023-07-05 151528
Pobierz