Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +170
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

solejukowski +12
Przychodzę do Was w ten pierwszy niedzielny poranek nowego roku z pytaniem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
źródło: scaled_1000073398
Pobierz

rynek matrymonialny obecnie lezy i kwiczy. i nie chodzi mi tu o mozliwosc poderwania dziewczyny - bo pod tym wzgledem nigdy nie bylo latwiej. chodzi o znalezienie tej jedynej, z brakiem sieczki w glowie, myslacej normalnie, wiernej...
majac pod 40 wspolczuje obecnym mlodym facetom ktorzy szukaja kobiet na tzw reszte zycia. chocbyscie nie wiem jak sie starali, robili cyrki, zdobywali gory to i tak nic to nie da. zawsze bedzie wyzszy, przystojniejszy, bogatszy itd. kobieta ma obecnie setki sposobow na znalezienie adoratora w doslownie 5 minut bez wychodzenia z domu, moze przebierac jak w sklepie. pytanie - czy warto w to brnac. bo tak naprawde zadajcie sobie 1 wazne pytanie - po co wam kobieta na stale? malo wam problemow? :) chyba ze chcecie zalozyc rodzine, miec dzieci - wtedy szukajcie tej jedynej. #kobiety #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może napisz szczegółowo że ogarniętym to znaczy żyć normalnie i mieć chęci i środki do rozwijania swojego życia.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91