Aktywne Wpisy

4gN4x +1224
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sforce +71
#gielda #inwestowanie #oszczedzanie #inwestycje #fire #neet #gpw #btc
Ponad 8℅ Yieldu i estymowane 22k z dywidend
W planach dalsze zwiększanie pozycji na spółce KRUK i KETY (świetnie zarządzana spółka)
Cel
Ponad 8℅ Yieldu i estymowane 22k z dywidend
W planach dalsze zwiększanie pozycji na spółce KRUK i KETY (świetnie zarządzana spółka)
Cel
źródło: temp_file5346191392980786428
Pobierz

Mój wykładowca który wchodzi w wiek emerytalny na studiach pokazał raz nam czarno-białe foty z domówki gdzie jedna dziewczyna była ubrana tylko w pęto kiełbasy. I spuentował to tekstem, że młodzi teraz na domówkach się bawić nie potrafią.
#aferalodowa
Komentarz usunięty przez autora
Ale teorie z d--y xD Aż przykro się was czyta
@Davidozz: No to było w żarcie napisane. Przecież wiadomo, że na demografię się składa tysiące różnych czynników i nie można tego spłycić do zakrapianych festiwali
@andbatros: mi dziekan opowiadał, ze po gzymsie na 4 pietrze do panny przechodził, bo nie mozna było zostac w akademiku na noc. Skończyłem studnia kilkanaście lat temu :)
@Julius_90: Zgaduje, że jest już w takim wieku (o ile żyje), że wnukom to opowiada jak sobie popije naleweczki
No i dlatego wtedy taka zabawa nie była szkodliwa tak bardzo dla głównego bohatera bo zdjęcie po 5 minutach nie było oglądane przez kilkaset tysięcy ludzi na twitterze.
@andbatros: I dobrze, że nie było. Takiej debilnej pruderii jak teraz nigdy się nie spodziewałem.
@andbatros: k---a, 10 lat temu lałem w-----y prosto z butli po gołych cycach panny do mordy kumpla, sam tańcząc na stole xD
I nie na domówce czy w jakiejś fotobudce tylko w samym środku imprezy w całkiem dużym klubie xD
Afera? brak