Wpis z mikrobloga

Panowie z #siecikomputerowe #isp sprzedawałem tu kiedyś stare IPDSLAMy, rozeszły się jak świeże bułeczki. Znalazł mi się jeszcze jeden, a ponieważ to już naprawdę ostatnie urządzenie tego typu, wystawiam je na licytację, jeśli ktoś chce sobie postawić wraz z sąsiadami swoją własną neostradę bądź zwyczajnie się pobawić dość już leciwym, ale wciąż działającym sprzętem IT/Telecom, to zapraszam :)

https://allegrolokalnie.pl/oferta/mini-ipdslam-surpass-hix-5608
Jarek_P - Panowie z #siecikomputerowe #isp sprzedawałem tu kiedyś stare IPDSLAMy, roz...

źródło: 20230703_125758

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kureci_paratko: ze dwa lata temu to było, sprzedawałem te i jeszcze starsze, nawet ATM-DSLAMa ktoś kupił, a potem jeszcze kilka osób się pytało, czy nie mam więcej :)
Za plusa dzięki, na pasjonatów właśnie liczę, bo w obecnych czasach xDSL to już trochę przeżytek (choć max dla tej skrzyneczki, czyli symetryczny VDSL 50/50 wciąż jeszcze dla wielu userów by spokojnie wystarczył).
  • Odpowiedz
  • 0
@Jarek_P kiedyś w pracy ratowałem obiekt typu hotel właśnie takim lokalnym dlsamem, chyba marki zhone jeśli dobrze pamiętam. Zdaje się że obsługiwało vdsl
  • Odpowiedz