Aktywne Wpisy
iErdo +1538
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
myszczur +184
Wszystkie moje zdarzenia drogowe:
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
Wiem że Obszar nie jest tu lubiany, ale to nie o sympatię chodzi. To zwyczajnie prosta droga do osiągnięcia ważniejszego celu.
#kononowicz #suchodolski
@Zwanek: Dalej nie odpowiedziałeś dlaczego mam tracić swój czas żeby odwoływać się w czymś o czym niby nie mam pojęcia.
Chodzi o zwykłe #!$%@? kanału Majora. Major zmarł i taki kanał po prostu powinien być zablokowany - nieaktywny. Zamiast tego przejął go zielony, napierdziela swoje #!$%@? o kudzu i innym vege i generalnie wykorzystuje do swoich celów. Co najważniejsze - blokuje bezprawnie ludzi za wykorzystywanie filmów Majora, ograniczając krytykę i robiąc syf.
No i tutaj już twoja kwestia, czy
Komentarz usunięty przez autora
@Zwanek: Dla mnie to najgorsza postać na US17. Pozbawiona wszelkich skrupułów. Socjopata. Postać której nie da się lubić.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zwanek: nie chce mi się wierzyć, że lateksy nie mają dowodu j00ra