Aktywne Wpisy
jmuhha +79
co o tym myslicie
cmhqwidget +41
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 8
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
15 urodziny na Wykopie, pijcie ze mną kompot i zostawcie plusika!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co robił Twój stary w drodze do przedszkola?"
Prawidłowe pytanie:
Co robi żołnierz na poligonie?
Wygrał/a: @mannoroth
"Co robi żołnierz
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
15 urodziny na Wykopie, pijcie ze mną kompot i zostawcie plusika!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co robił Twój stary w drodze do przedszkola?"
Prawidłowe pytanie:
Co robi żołnierz na poligonie?
Wygrał/a: @mannoroth
"Co robi żołnierz
Czy zrobiło to z was szczęśliwszych ludzi? #praca #korposwiat #zarobki #rozwojosobisty #psychologia
@fake-konto: samouk czy po studiach?
lepsza mlodosc
Ale to dopiero po jakims czasie.
Przez pierwsze pare lat bylo zajebiscie, bo moglem kupic to co zawsze chcialem. Od drozszych rzeczy typu auto (nie jakies lambo, ale tez nie rozsadna dacie) po #!$%@? typu komputer czy wszystkie gry na steamie, ciuchy czy rower elektryczny.
I potem sie okazuje, ze juz nie masz w sumie na co wydawac xD
Wiec odpowiadam tak, do pewnej kwoty pieniądze (dobrze wykorzystane) mogą sprawić że będziesz szczęśliwszy.
Ogólnie, nie byłem szczęśliwy wtedy, nie jestem szczęśliwy wtedy. Wtedy byłem głodny i zmotywowany. Teraz jestem syty i rozkojarzony.