Aktywne Wpisy

vladi_putin +762
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz
congobongo +55

────────────────────
Tak, przeczytałem.
Na pewno mam pewne problemy, to oczywiste. Kto by nie miał po tylu latach takiego czegoś. Wczoraj miałem kolejny atak z powodu braku wolnego palnika w kuchni na odgrzanie GOTOWEJ KOLACJI Z DIETY PUDEŁKOWEJ (odlot, rozumiem jakby to było coś skomplikowanego do zrobienia). Bo ona
Widzialem sporo red flagów i intuicja tak mówiła dokładnie jak piszesz.
Tylko że wtedy jak się dziwnie zachowywała to nigdy w stosunku do mnie.
A teraz do rzeczy. OP pochodzi z patologicznej rodziny i właśnie zafundował swojemu własnemu dziecku wychowywanie się w patologicznej rodzinie. Jaka przyszłość czeka tego gówniaka to możemy się domyślać.
Była OPa sobie podróżuje po świecie z nowym kolesiem, jest regularnie zaspokajana, może zajmuje się karierą albo swoimi gówniakami. A OP chce do niej wypisywać i żalić się, jakąś jest życiową p---ą. Po co? Chyba