Aktywne Wpisy
blinkarA +24
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +34
jakie macie swoje małe marzenie

źródło: IMG_20230628_143721
Pobierzźródło: IMG_20230628_143801_(1080_x_1934_piksel)
Pobierz@noerror nie, tu się załapałem rzutem na taśmę, a tam zapisy już się dawno zakończyły, może za rok :) chociaż pół tysiąca ludzi to spory tłok
@vertoo No szkoda, bo pomysł z tym wypożyczeniem fajny. Ale trochę ludzi jednak było
Miałem w planach Treka Checkpointa ale kurcze kurczaczek bez marketingu, szosę z chińskiego karbonu można złożyć za dychę a tu... custom gravel za 15 kafli... brzmi kusząco, oj kusząco. Ciekawe ile by wyszło ze Sramem.
Gratulacje!
Mnie zawsze intryguje jak sobie radzić z bólem du... tyłka w tak długiej jeździe? Co ci się sprawdza? Jakie siodełko, bibsy żeby tyłek nie odpadał? Kremy w trakcie?
Ktoś kto tam chociaż raz rowerem wjeżdżał będzie wiedział o czym mówię. Gratki!
@dybligliniaczek na szosie miałem robiony fitting, a ten gravel jest jego bliźniaczą wersją, z tym samym siodłem. Mimo to na takich długich jazdach i tak mam otarcia, kremem coś tam smaruje. Po prostu wiem że długa jazda - będzie boleć.