Aktywne Wpisy
xfre +20
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski, a nie wymieniać u Niemca. Prędkość na tempomacie 110-116 km/h (większość czasu prawy pas 110 i momentami lewy pas 115-116). Jazda w 4 osoby i pół-pełny bagażnik (kombi). Trasa 772 km od pełnego tankowania do pełnego tankowania. Spaliło: 0.1 L Pb i 47,4 L lpg, czyli średnio 6,14 L lpg / 100 km.
#samochody #motoryzacja #spalanie #lpg #skoda #vw #vag #chwalesie
@SPACE_MARINE Ale oprócz generalnego remontu ja nie mam czasu też na naprawy, aby auto co drugi miesiąc stał tydzień lub dwa w serwisie. Auto ma jeździć i zarabiać na siebie.
Ale ja go znam na pamięć grzybie. Po co przywołujesz przepisy, które nie mają tu zastosowania? Znalazłeś jakieś, brawo, teraz je zrozum.
brakuje np. 6-go biegu
@Adamfabiarz Brakuje sześć-go biegu?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Adamfabiarz: Twoim problemem jest to, że nie masz pojęcia o eksplatacji aut, i według ciebie wszystko się psuje, tylko nie twoja skoda, pozdro, na twoją fabię też przyjdzie czas, i tanio nie będzie.
Katujesz 1.0 na autostradach i myślisz że remont będziesz miał za 600k, no to pozdro ( ͡° ͜ʖ
tak na szybko, pewnie chodzi o ograniczenia z grupy 5