Wpis z mikrobloga

@Kremuwczan: Tak, chociaż niektórzy w Europie Zachodniej, tzn. zbuntowana młodzież i studenciaki forsowały Maoizm, pewnie tam się nieźle nagimnastykowali by nadać temu sens.
Leninizm jak najbardziej akuratny dla Areczków. Mogliby odegrać rolę bezziemnych robotników rolnych którym to obiecano ziemię, tylko ekwiwalentu ziemi nie widzę.
@In-Cel: Pamiętaj tylko że Lenin mimo, że Rosja była krajem rolniczym (w przeciwieństwie właśnie do Mao) stawiał znacznie mocniej na sojusz chłopów z robotnikami i industrializacje czy sowiety (rady pracownicze). Więc imo typowy Areczek kołchoźniczy prędzej niż dostanie ziemi to dostanie swój głos w tym kołchozie i możliwość pozbycia sie pasożyta januszka
@Kremuwczan: Wiem że Lenin stawiał na sojusz robotników i chłopów i potrzebę industrializacji. O radach wiedzę mam znikomą, wiem że były chłopskie, robotnicze, żołnierskie. Pasożyci raczej łatwo firm nie oddadzą, zresztą woli do zabierania nie ma a i niektóre Areczki mają syndrom sztokholmski.
@In-Cel: "niektóre". Mówisz o tych 60% mariuszkach z testosteronem mniejszym od stereotypowego antifiarza, czy tych którzy za swych wrogów uważają 500 murzynów na pontonach, a nie dostrzegają zagrożenia w socjopatycznycb knurach u władzy? XD
Nie ma co sie starać-tu jest itsover również na tym polu. Trza ich dzieciaki i ich wnuków uświadamiać żeby nie skończyli jak ich ojcowie #!$%@? i matki karynki