Wpis z mikrobloga

@PolskaOdMorzaDoMorza Bo konfederaci działają dokładnie tak samo jak pisowcy, których wyśmiewają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli wiecznie oblężona twierdza i jak ktoś ich skrytykuje to komuch/lewak itd. Obsesja identyczna jak z agentami niemieckimi i wrogami kościoła w PiS-ie XD
  • Odpowiedz
@PolskaOdMorzaDoMorza: Ja jestem gejem socjaldemokratą ale glosuje na konfederacje ponieważ populiści, gołodupcy, kłamcy z innych ugrupowań przy swoim jednoczesnym zerowym pojęciu o świecie wydzielili zbyt dużo farmazonów, żebym w ogóle łyknął ten ich teatrzyk i oddał głos właśnie na nich
  • Odpowiedz
  • 33
@siadatajta

Ja jestem gejem socjaldemokratą ale glosuje na konfederacje ponieważ populiści, gołodupcy, kłamcy z innych ugrupowań przy swoim jednoczesnym zerowym pojęciu o świecie wydzielili zbyt dużo farmazonów, żebym w ogóle łyknął ten ich teatrzyk i oddał głos właśnie na nich

dlatego zagłosujesz na Action Role Playing III Rzeszy, ależ z ciebie free thinker, 300 IQ

Do tego będąc gejem, haha, Kurczak jedzie do KFC na wakacje XD
  • Odpowiedz
3. Fundamentalizm; batożenie gejów, śluby bez rozwodów tylko u biskupa, islamski zakaz aborcji, eutanazji, walka z antykoncepcją i edukacją religijną. Hezbollah polish edition.

@thorgoth: i nikt tego nie powiedział, nikt tego nie postuluje, to neuropa i lewactwo sobie to ubzdurało. Wy jesteście pieprznięci jacyś :D
  • Odpowiedz
i nikt tego nie powiedział

@DanPenna: oo, to już nie "wyrwani z kontekstu" tylko jak cie złapią za ręke mów że nie twoja ręka?
Znalazłbym ci po kolei cytaty z konfiarzy o tych wszystkich postulatach ale jako jednozdaniowy troll partyjny nie jesteś wart żeby ktokolwiek ci odpisywał na cokolwiek
  • Odpowiedz