Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja oski-sroski. Trafiło się ślepej kurze ziarno i tyle. FYI żadne wielkie piękności to nie były. Pierwsza mi się mimo wszystko podobała, ale z------m sprawę przez mój brak zdecydowania oraz to, że miała wielu znajomych, co mnie odrzucało. No i gdzieś tam przewijał się w tle jej ex, którego kopnęła w dupę a on ciągle poniżał się błagając o powrót xD. A drugiej to w tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): No elo, jestem intj. Zawodowo wygryw mocno, zarobki nawet w stolicy plasujące mnie spokojnie w top kilku % samców w moim wieku 35 lat. Zwiazkowo zaś totalny przegryw, miałem kilka szans parę lat temu, ale różowe nawet nie starały się ukrywać, że lecą tylko na kasę. Od koleżanek często słyszałem, że wszystko ze mną w porządku, jedynym minusem jest to, że jestem super statecznym ogarniętym życiowo kolesiem co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zdrowy INTU bez problemu sobie podziała ekstrawertyczne kiedy mu to służy np. wyjście na randkę z nieznaną laską z Tindera - po prostu będzie potem regenerować sobie energię uprawiając sport indywidualny, siedząc w ogródku albo czytając w książki.

Tak samo zdrowy ekstrawertyk bez problemu powinien móc robić rzeczy samemu jeśli mu służą jak np. przeczytanie książki do egzaminu - a następnie odbudować sobie energię grajac w sporty zespołowe,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Polecam książkę chyba Susan Cain(?) „Quiet: The Power of Inteoverts” gdzie masz np. laskę która jest INTJ a mimo to prawnikiem i występuje w sądzie, i robi prezentacje w korpo i pare innych takich przypadków.

Sam też jestem super super introwertykiem, ale przed zarządem boomersów w firmie w City mam zrobić prezentacje o naszym cyberbezpieczeństwo to luzik, po prostu muszę chwilę się mentalnie przygotować - tak jak esktraweryk
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): > Zdrowy INTU bez problemu sobie podziała ekstrawertyczne kiedy mu to służy np. wyjście na randkę z nieznaną laską z Tindera - po prostu będzie potem regenerować sobie energię uprawiając sport indywidualny, siedząc w ogródku albo czytając w książki.

Sam też jestem super super introwertykiem, ale przed zarządem boomersów w firmie w City mam zrobić prezentacje o naszym cyberbezpieczeństwo to luzik, po prostu muszę chwilę się mentalnie przygotować.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A, no, i dlaczego od razu typowego nornika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja mam 32 lata, INTJ (z tych wpisów o „Quiet” wyżej) i partnerkę, ale nie zamierzamy mieć dzieci, samochodu nigdy nie mieliśmy (tylko trzeba wybierać miejsce do życia z rozsądną urbanistyką, polecam czytać raportu lokalnych zarządców dróg, samo złoto) a jedyny kredyt to tanioszkowaty pieniądz pożyczony na 1% na cały okres spłaty (jeszcze 3 lata) zaciągnięty
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mi ta książka pomogła i moja INTJowska analiza dla licealnego mnie była taka:

”””
Skupienie się na „kobiety introwertyczki maja lepiej”nie jest w ogole produktywne i w niczym mi nie pomoże.

Jest to natomiast dobra wymówka żeby moc samemu usprawiedliwić brak zdrowego introwertyzmu u siebie, takiego który pozwoli normalnie funkcjonować, mieć związek itp. - w takim razie rzeczywiście powiedzenie „kobiety introwertyczką maja lepiej” może zakończyć ten
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To, że wierzycie w ten scam MBTI to rekord skoczni.
Nie ma to żadnego przełożenia naukowego, jest radosną twórczością wypaczenia teorii Junga przez dwa kaszloty Meyers i Briggs. Jung się nawet obawiał, że pojawią się takie dwa kasztany i źle zinterpretują jego teorie.
MBTI to współczesny horoskop. Bullshit.

• Odpowiedz