Aktywne Wpisy

kutmen2 +227
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +110
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Poza tym przetestowałem aplikację Lumenate czyli Mind Machine na telefon, jej darmowym odpowiednikiem może być Mindroid autora Sleep as Android, powiem szczerze efekty były ciekawe, błyski spowodowały różne CEVy na pewno warta używania ale abonament kosztuje 31 zł / mc i to za aplikację która mruga latarką, podobne aplikacje na komputer czy telefon mają mniejsze koszta i można je ustawiać tak czy owak ciekawa propozycja, poza tym czułem się bardziej zrelaksowany.
#swiadomysen #swiadomesny #sen #sny #swiadomesnienie #luciddream #luciddreaming #ld #oneironautyka #medytacja